Sommarbutiken i Kukkola 2014

För andra året i rad driver jag, tillsammans med några hantverkarkollegor, den fina butiken i Klocktornet. I år har vi produkter från flera nya hantverkare och konstnärer!

Kulturbyn i Kukkola

Kukkolaforsen är ett välbesökt utflyktsmål under sommaren. Förståeligt, eftersom det bjuder på sikfiske, restaurang och konferens, stugor och bastu, forsen och den vackra naturen, samt hantverksbutiken i Klocktornet och konstutställning i kvarnarna!

Kulturbyn i Kukkola

Välkommen att besöka oss i sommar! Butiken öppnar midsommarafton, tillsammans med vernissage för årets konstutställning ”Rost” och Kukkolaforsens traditionella midsommarfirande. För aktuella öppettider, evenemang och annan information, följ Kulturbyn i Kukkolas facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>